Persoonlijke ervaring Janine

28 juni deed ik de Cave training bij jullie.

Afgelopen week heb ik al het geleerde mogen toepassen met een goed resultaat.

Ik had een hele grote uitzetting thuis, alle ziekenhuizen in de regio vol. 

Het werd een nare schouderdystocie. Dankzij de scenario training, belde ik de ambu toen ik startte met persen. Tevens belde ik een collega bij. Iedereen en alles stond goed geïnstrueerd klaar toen de calamiteit zich voordeed.

Als verloskundige voelde ik mij rustig en had ik overzicht.

Met verschillende manoeuvres werd het kindje goed geboren. Ambu stond klaar voor reanimatie (niet nodig), eventuele Fluxus (niet nodig), transport voor hechten (helaas subtotaal ruptuur, dus wel nodig).

Dank voor jullie scholing. Door de goede uitleg, de reële scenario’s , stond ik er en kon ik goed handelen.

Volgend jaar ben ik er weer.

Groet Janine