Over ons

Een training Acute verloskunde maakt jou
een nog betere zorgprofessional

Acute en levensbedreigende obstetrische complicaties treden vaak onverwacht en in korte tijd op, ook bij vrouwen die geen verhoogd risico op ernstige complicaties hebben. Dit maakt snel en adequaat handelen noodzakelijk. Cave biedt trainingen acute verloskunde aan voor alle disciplines in de verloskundige keten.

Geboortezorg in ontwikkeling
voor en door zorgverleners

Wij geloven dat wanneer je regelmatig een training bij Cave volgt, je beter kunt handelen in een acute situatie. Wij helpen je daarbij door een leercontext te bieden waarin we je ondersteunen én uitdagen om je verder te ontwikkelen en met nog meer kracht in je vak te staan.

Wij bieden de meest complete trainingen aan in de acute verloskunde; vaardigheidsonderwijs, scenariotrainingen en multidisciplinaire teamtrainingen. We kiezen ervoor om te trainen in kleine groepjes. Dit zorgt voor een optimaal en veilig leerklimaat.

1. Veilige leeromgeving

Wij geloven dat het beste in mensen naar boven komt als ze kunnen trainen in een veilige omgeving. Wij doen er alles aan om een veilige leeromgeving te creëren. Dit doen we onder andere door te trainen in kleine groepjes. Ook door de acute handelingen, zoals het vullen van de blaas en fantoomtrainingen, extra te oefenen in aparte vaardigheidsstations.

2. Samen sta je sterk

Als je samen traint in een groep, raak je betrokken en bevlogen. Het resultaat: een positieve impact op jouw eigen handelen en binnen het team waarin je werkt. Er zijn altijd kansen om nog beter samen te werken binnen een team in een acute situatie. 

3. Met kracht in je vak

Door je kennis te vergroten, zul je krachtiger in je vak staan. Dit doe je door het volgen van de e-learning (is inbegrepen bij de training), het oefenen van vaardigheden en het deelnemen aan de scenario’s. In 1 dag ben je weer helemaal up-to-date.

Hier zijn wij trots op

1. Onze trainingen scoren gemiddeld een 9,2/10.

2. Je krijgt de beste trainer voor de groep. Iemand met veel ervaring die inspireert, praktisch en scherp is.

3.Je krijgt de schema’s acute verloskunde als extra houvast na de training.

Jacobien vd Ploeg
Gynaecoloog, directeur Cave

Persoonlijke gegevens

Cave gaat zorgvuldig om met uw persoonlijke gegevens. U kunt meer hierover lezen op onze website.

Juridisch

Cave (CAVE!) is statutair gevestigd te Boxmeer en staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 85595187.

BTW

Cave is vrijgesteld van BTW. Alle onze diensten en producten zijn daarom BTW-vrij.

De Weijer, de Raetsingel 1, 5831 KC Boxmeer (hoofdlocatie trainingen)

Stevensbeekseweg 10, 5844 AB Stevensbeek (postadres)