•   info@acuteverloskunde.nl
  •   06 - 533 88 886
  •   Stevensbeekseweg 10, 5844 AB Stevensbeek

Heb je vragen? Kijk dan eerst hieronder

De E-learning module is een 2 uur durende video presentatie. Deze is alleen beschikbaar 4 weken vóór aanvang van de cursus. Na de cursus is de video presentatie niet meer beschikbaar.

NEE. De video presentatie is eigendom van CAVE!. Niets uit deze video presentatie mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand en/of openbaar gemaakt in enige vorm of op enige wijze, hetzij elektronisch, mechanisch, door opnamen of op enige andere manier zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van CAVE!.

CAVE! heeft een klachtenprocedure. Voor meer informatie over het indienen van een klacht, klachtenprocedure en afhandeling kijk op onze klachtenpagina.

Alle betalingen lopen via Mollie. Een beveiligde betalingssite met dagelijks veel betalingsverkeer van honderden websites.

Toch kan het voorkomen dat uw betaling niet lukt. Probeer het later nogmaals. Lukt het alsnog niet, stuur ons dan een e-mail op info@acuteverloskunde.nl

In dit geval kunt u contact opnemen met onze technische helpdesk. De contactgegevens vind u hier: https://total-it.company/contact/

Wil je meer weten?

    Velden met een * zijn verplicht

    Dit is een beveiligde verbinding

    CAVE! gaat erg zorgvuldig met uw persoonlijke gegevens om. U kunt meer hierover lezen op onze website.